Iranska-Filmfestivalen-2017---transparent.png

Vanliga frågor:

Vilka typer av biljetter finns det?

 • Enkelbiljett, dagpass och festivalpass. Det spelar ingen roll var du vill se filmerna, biljetterna funkar i både Stockholm och Uppsala.

 1. Enkelbiljett gäller på vald biograf och endast för EN långfilm.Kostnaden för enkelbiljett är 110 kronor inklusive avgift.

 1. Dagpass gäller på vald biograf och gäller för alla filmer under en hel dag. Kostnaden för dagpass är 190 kronor inklusive avgift.

 1. Festivalpass gäller för vald biograf och gäller för alla filmer under hela festivalperioden som är två dagar. Kostnaden för två dagar är 290 kronor inklusive avgift.

Jag vill bara se en film, måste jag köpa en specifik biljett till den filmen?

 • Nej, en enkelbiljett ger dig tillträde till valfri långfilm i Stockholm eller Uppsala.

Jag vill bara köpa ett dagspass, måste jag köpa till en specifik dag?

 • Nej, du väljer själv vilken dag du vill aktivera ditt dagspass.

Jag har köpt en singelbiljett eller dagspass men vill uppgradera min biljett, är det möjligt?

 • Ja, du kan bara betala mellanskillnaden i kassan. Till exempel: du har köpt en enkelbiljett för 110kr men vill köpa en dagsbiljett istället. Då betalar du mellanskillnaden på 80kr och får din dagsbiljett. Obs, biljetten gäller samma dag som du aktiverar din ursprungliga biljett.

Var köper man biljetter?

 • Genom www.köpbiljett.seGlöm inte att ta med dig din biljett digitalt eller i print till biobesöket, ingen biljett betyder inget inträde.

Kan man köpa biljetter på respektive biograf?

 • Ja, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar. Biljetter säljs på respektive biograf när dörrarna öppnas lördag 23:e september.

Är filmerna textade?

 • Alla filmer är på persiska men med engelsk undertext.

Vad händer med festivalens vinst?

 • All vinst från festivalen går oavkortad till föreningen Yari som är en svensk organisation med 90-konto, och som hjälper behövande barn med sin skolgång i Iran. Läs mer på www.yari.nu
Скачать шаблоны для Joomla 3.5.